انواع خال صورت و بدن چیست ؟

پروستات و انواع جراحی آن

انواع خال صورت و بدن چیست ؟

۳ بازديد
برای برداشتن خال ها باید ابتدا بتوانیم نوع خال های موجود در بدن و صورت بیمار را تشخیص بدهیم چون متناسب با نوع خال از روش های متفاوتی استفاده می شود؛ انواع خال ها شامل موارد زیر می باشند:
خال معمولی : خال هایی که در بدن و صورت بیشتر انسان ها وجود دارند به آنها خال معمولی می گویند که بیشتر در قسمت هایی از پوست دیده می شوند که در تماس مستقیم با نور آفتاب هستند؛ بیشتر این خال های معمولی مادرزادی می باشند و وقتی که انسان به سن 40 پا می گذارد آن ها از بین می روند.
بهترین دکتر برداشتن خال در تهران دلیل اصلی بروز این نوع خال ها، جمع شدن رنگدانه های پوستی میدانند؛ همین امر سبب شده که خال های معمولی رنگشان قرمز یا قهوه ای باشد؛ خال های معمولی ضخامتشان حدودا کمتر از 5 میلی متر است و شکل آن بیضی یا دایره ای است.
خال سرطانی یا ملانوما : خال هایی وجود دارند که دیگر حالت معمولی ندارند از حالت نرمال خودشان خارج شده اند و به بدترین نوع خال معروف هستند که بهترین دکتر برداشتن خال آن ها را سرطانی یا ملانوما می دانند؛ احتمال بروز این خال ها بسیار کم می باشد و بیشتر بین کسانی دیده می شود که در بدن یا صورت خود بیش از 50 نوع خال دارند.
برای تشخیص دادن این نوع خال ها، به انجام آزمایش های مخصوص و تجویز شده از سوی پزشک متخصص نیاز است؛ با این حال برخی از نشانه های ظاهری خال ملانوما عبارت است از: تغییر رنگ خال، ترشح و خارش، تغییر ظاهر خال شامل بزرگتر یا کوچکتر شدن.
خال دیسپلاستیک : این نوع خال ها در بدن یا صورت ظاهری نرمال ندارند و با خال های معمولی ظاهر متفاوت دارند؛ این امکان وجود دارد که این خال ها به خال های سرطانی تبدیل شوند اما امکان بروزشان بسیار کم است؛ بیشتر انسان ها از این نوع خال ها حدود 5 الی 10 جفت دارند که مطابق با بررسی های لازم و صورت گرفته می توان گفت کسانی که 5 جفت خال دارند احتمال سرطانی شدن خال هایشان 10 برابر بیشتر است.
از لحاظ ظاهری، خال دیسپلاستیک ضخامتی بیش از 5 میلی متر دارند و لبه های نامنظمی دارد؛ رنگ این نوع خال از صورتی تا قهوه ای متغیر است؛ معمولا خال دیسپلاستیک در نواحی از بدن که در تماس مستقیم با آفتاب هستند دیده می شود.
روش های از بین بردن خال صورت و بدن
پس از آن که نوع خال های صورت و بدن را بهترین دکتر پوست در ایران تشخیص می دهد، مطابق با نوع آن خال، از روش های متفاوتی استفاده می کنند که این روش ها شامل موارد زیر می باشند:
سوزاندن خال : از روش های دیگر برای از بین بردن خال صورت سوزاندن خال است که تا چند سال پیش به دلیل عدم وجود روشهای جدید، بسیار مورد استفاده قرار می گرفته است؛ در این روش از یک دستگاه مخصوص، گرما تولید شده و خال از صورت یا بدن خارج می شود؛ اما با توجه به اینکه این روش تا حدی تهاجمی است، احتمال اینکه جای خال بعد از برداشتن باقی بماند، وجود دارد.
برداشتن خال با لیزر : از هنگام ظهور لیزر تا به الان، تغییرات بسیار زیادی در شیوه درمان بیماری های مختلف ایجاد شده است؛ استفاده از لیزر، روز به روز در حال گسترش بوده و منحصر به لیزر موهای زائد نمی شود؛ در این روش هم مشابه با روش قبل، با استفاده از گرمایی که توسط دستگاه تولید می شود، خال از بین می رود.
اما فرق اصلی که میان لیزر و سوزاندن خال وجود دارد، این است که در لیزر رنگدانه های خال مورد هدف قرار گرفته و از بین می روند. در نتیجه هیچ جای زخمی باقی نمانده و فرد هیچ دردی احساس نمی کند؛ البته در برخی موارد، نیاز به انجام لیزر در چندین مرحله است تا جای خال به طور کامل از بین برود.
هزینه برداشتن خال چه مقدار است؟
برای برداشتن خال باید هزینه ای را به بهترین دکتر برداشتن خال در تهران پرداخت کرد که این هزینه ها به نوع خالی که در صورت و بدن شما وجود دارد بسیار بستگی دارد و نوع روشی که دکتر برای برداشتن خال استفاده می کند، تعیین کننده قیمت است؛ هر چه روش مورد نظر پیچیده تر و سخت تر باشد هزینه برداشتن خال نیز افزایش خواهد یافت.
هزینه برداشتن خال به مهارت دکتر شما و همچنین تجربه ایشان بستگی دارد چون هر چه مهارت و تجربه دکتر بیشتر باشد هزینه نیز افزایش خواهد یافت؛ از جمله موارد موثر دیگر می توان به موقعیت جغرافیایی کلینیک مورد نظرتان اشاره کرد چون محله ای کلینیک در آن واقع شده تاثیر گذار است و هر چه موقعیت بهتری داشته باشد ممکن است هزینه برداشتن خال نیز افزایش یابد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.