جراحی دندان

پروستات و انواع جراحی آن

جراحی دندان

۳ بازديد
به طور کلی جراحی های مختلفی می توان برای دندان انجام داد که هدف آن ها تصحیح کردن وضعیت دندان ها می باشد؛ جراحی هایی که برای دندان انجام می شوند به طور معمول سرپایی هستند و فرد می تواند به راحتی به کارهای روزمره خود برسد.
 
زمانی که شما دچار مشکلات دهان و دندان می شوید، باید به مطببهترین دندانپزشک در تهرانبروید تا ایشان نوع مشکل شما را تشخیص دهند و برای درمان اقدام نمایند؛ برخی اوقات جراحی هایی که نیاز اند، به معنی داشتن وجود مشکلات دهان و دندان نیست.
 
چند نوع جراحی دندان وجود دارد؟
روش های جراحی و زیبایی دندان انواع مختلفی دارد که هر یک به نوعی مشکل دهان و دندان را برطرف می کند؛ انواع جراحی ها به شرح زیر می باشند :
 
کانال ریشه : یکی از متداول ترین جراحی های دندان، کانال های ریشه است که سالانه چندین میلیون دندان در حال درمان می باشند؛ برای جلوگیری کردن از افتادگی دندان یا تسکین یافتن درد و حساسیت دندان ها می توان از این جراحی کمک گرفت؛ به طور معمول جراحی کانال ریشه بدون درد می باشد و تاثیر بسیار زیادی بر روی تسکین درد دارد.
 
در زیر مینای دندان انسان، ناحیه ای با نام پالپ دندان (مغز دندان) قرار دارد که شامل رگ های خونی، عصب ها و بافت می باشد؛ زمانی که دندان انسان دچار پوسیدگی می شود؛ باکتری ها به دندان راه پیدا می کنند و به پالپ آسیب می زنند؛ از این رو دندان فرد عفونت می کند و موجب درد دندان، تورم و ایجاد دردهایی در ناحیه گردن و فک می شود.
 
بهترین دندانپزشک زیبایی و ترمیمی در تهران می تواند با در آوردن ناحیه پوسیده شده دندان و در ضمن از بین بردن پالپ عفونی شده، دندان شما را درمان کند.
 
چند نوع جراحی دندان وجود دارد؟
ایمپلنت دندان : برای جایگزین کردن ریشه یا ریشه های دندان از ایمپلنت استفاده می شود؛ ایمپلنت برای محافظت کردن از تاج دندان وصل شده به استخوان فک استفاده می شود؛ از این روش برای جایگزین کردن با دندانی مورد استفاده قرار می گیرد که با شرایطی همانند پوسیدگی، بیماری، سرطان دهان و یا مواردی همچون استعمال دخانیات رو به رو شده است.
 
جراحی دندان عقل : دندان عقل چهار عدد است که در انتهای دندان های پایین و بالای بزرگسالان قرار دارد و با جراحی می توان آن ها را در آورد؛ می توان گفت که این دندان ها، جزو آخرین دندان هایی می باشند که در سنین 17 تا 25 سالگی رشد می کنند و زمانی که دندان های عقل فضای کافی برای رشد خود نداشته باشند، در فشار می مانند و موجب بروز درد، عفونت های دهانی و یا دیگر مشکلات دندانی می شوند.
 
بازسازی دندان : ممکن است بر اثر حادثه یا اتفاقی، به صورت شما آسیب وارد شود و در این شرایط دندان هایتان دچار شکستگی می شوند که در این صورت باید دندان را بازسازی کرد؛ این آسیب ها را می توان به دو دسته آسیب های بافت نرم و شکستگی ها تقسیم بندی کرد که هر یک به نوعی قابل درمان هستند.
 
آسیب های بافت نرم به پوست و لثه ها مرتبط است که شامل بریدگی هایی در داخل گونه، لب ها و یا زبان و بریدگی های شدید یا خفیف در ناحیه کام می شوند.
 
شکستگی ها مربوط به بافت های کوچک استخوان درون دهان است که آن ها شامل بازسازی های استخوان فک و دندان می باشند؛ گاهی اوقات در جراحی بازسازی دندان، در روش های درمانی و پروسه های درمان تراز فک و ساختار استخوان، از ایمپلنت دندان استفاده می کنند.
 
جراحی زیبایی : این نوع از جراحی دندان انواع مختلفی دارد که هر یک به نوعی به زیبا شدن دندان و ظاهر شما کمک می کنند؛ در روش های زیبایی دندان، ترمیم های کوچکی قرار دارند و برای رقم زدن لبخندی زیبا از روش هایی مانند سفید کردن دندان، ونیرهای دندان، کاشت کامپوزیت و … استفاده می شود.
 
راه کار هایی مثل کاشت و ونیرها برای تغییر دادن رنگ دندان ها و متصل شدن به دندان ها مورد استفاده قرار می گیرند؛ برخی از بیماران تمایل دارند که برخی دندان ها را متناسب با دندان های دیگر تغییر دهند که این جراحی ها با از بین بردن مینای دندان و پر کردن دندان انجام می شود.
پیش از جراحی دندان باید به چه نکاتی توجه کرد؟
پیش از آن که بخواهید دندان خود را جراحی کنید، باید به برخی نکات و توصیه ها توجه کنید تا در طول درمان مشکلی رخ ندهد؛ این نکات به شرح زیر می باشند :
  • در صورتی که شما به بیماری خاص و زمینه ای مبتلا باشید، باید آن را پیش از جراحی با جراح خود در میان بگذارید تا ایشان در صورت نیاز از دکتر معالج شما نامه ای درخواست کنند.
  • اگر که شما از داروهای مرتبط با رقیق کننده خون استفاده می کنید، باید دست کم یک روز قبل از جراحی دندان زیر نظر دکتر خود، مصرف آن را قطع کنید.
  • بهترین کار این است که شما قبل از جراحی، غذایی سرد را به طور پوره یا مایع تهیه کنید تا پس از جراحی آن را میل کنید.
  • نیازی نیست که پیش از جراحی، همراهی را با خود بیاورید زیرا این جراحی سنگین و سخت نیست.
اگر ساکن شهرهای دیگر هستید، می توانید به مقاله بهترین دندانپزشک زیبایی و ترمیمی در ایران مراجعه نمایید تا دندانپزشک مورد نظر خود را بیابید.
پس از جراحی دندان باید به چه توصیه هایی توجه کرد؟
پس از این که جراحی دندان شما به پایان رسید، باید تا چند روز برخی نکات و توصیه ها را مهم تلقی کنید تا مشکلی برای شما رخ ندهد؛ این نکات در ادامه ذکر خواهند شد :
  • گازی که جراح بر روی دندان شما قرار داده اند تا سی دقیقه پس از جراحی بر روی دندان خود قرار دهید و آن را با فشار ملایم نگهدارید.
  • آب دهان خود را به طور پی در پی خالی نکنید زیرا به دندان شما فشار وارد می شود.
  • غذاهایی که سفت اند و نوشیدنی هایی که داغ هستند را مصرف نکنید.
  • استعمال دخانیات پس از جراحی اکیدا ممنوع می باشد.
  • برای نوشیدن مایعات باید تا ٤ الی ٨ ساعت از نی استفاده نکنید زیرا مکش موجب بروز خونریزی می شود.
  • ناحیه ای را که دندان کشیده شده است تا یک روز پس از جراحی مسواک نزنید.
  • از دو روز پس از جراحی، از دهان شویه یا محلول رقیق کننده استفاده نمایید.
  • اگر که دندان شما خونریزی کرد، با یک تکه گاز استریل شده، خون آن را می توانید بند بیاورید و در ضمن کمپرس سرد را روی صورت خود بگذارید.
  • اگر که خونریزی دندان شما بیش از اندازه بود با بهترین کلینیک دندانپزشکی در ایران تماس بگیرید و خود سر دارویی استفاده نکنید.
هزینه جراحی دندان در تهران چه مقدار می باشد؟
شما باید برای جراحی دندان خود هزینه هایی را بپردازید تا جراح بتواند مشکل دندان شما را به خوبی به پایان برسانند؛ اما مقدار مبلغی که باید پرداخت شود، به موارد مختلفی از جمله نوع مشکل دندان و نوع جراحی بستگی دارد زیرا هر چه مشکل دندان پیچیده تر باشد، باید شما هزینه بیشتری را به جراح خود بپردازید.
به طور کلی موارد مختلف بسیاری هستند که بر روی هزینه جراحی تاثیر می گذارند و باید پیش از جراحی توسط جراح در نظر گرفته شوند؛ در صورتی که شما می خواهید از هزینه جراحی دندان توسط بهترین جراح دندانپزشک در ایران مطلع شوید، می توانید به سایت ما مراجعه کنید و پاسخ سوال خود را بیابید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.